24 hSOITA HETI - 045 652 4592 - MAKSUPÄÄTTEETAPPLE- JA PC-HUOLTO
- AUKI KLO MA-PE 10-17 - LAUANTAINA KLO 10-14 - SOITA ENNEN TULOA -
 HIFI- JA MUSIIKKILAITTEIDEN HUOLTOA AMMATTITAIDOLLA 

KÄYTÄ AMMATTILAISTA LAITTEESI KORJAAMISEEN

SÄÄSTÄ RAHAA VUOSIHUOLLOLLA

  • KÄYTÄ HIFI-LAITETTASI KERRAN VUODESSA VUOSIHUOLLOSSA​
  • LAITTEESI TOIMII PAREMMIN JA SE VÄHENTÄÄ ISOMPIEN VIKOJEN MÄÄRÄÄ
  • PÖLYJEN PUHDISTAMINEN ENNALTAEHKÄISEE VIKOJEN SYNTYMISTÄ
  • ENNALTA HUOLLETTU LAITE SÄÄSTÄÄ RAHAA JA PIDENTÄÄ LAITTEESI IKÄÄ

Keskittyminen, ammattitaito sekä innostus huippulaatuisten Hifi-laitteiden korjaamiseen takaa Sinulle laadukasta palvelua sekä kohtuuhintaista huoltoa. 3 kk työtakuulla.

Takuu, maahantuojien ja jälleenmyyjien, Hifi-laitteilla on 2 vuotta. Huollamme takuun ulkopuolella  huoltoomme tuodut tai postitse ja matkahuollolla toimitetut laitteet ammattitaidolla. Postikulut huoltoon lähettämisestä maksaa asiakas.

KÄYTÄ KOTIVAKUUTUSTA JOS SINULLA ON SELLAINEN

Kannattaa huomioida myös, että kotivakuutus korvaa alle 4 vuotta vanhojen laitteiden kohtuulliset korjauskulut omavastuu osuudella. Omavastuu on yleensä 100-150 euroa per vahinkotapahtuma riippuen vakuutusyhtiöstä ja omasta vakuutussopimuksesta.

UUSI PALVELU HIFI-LAITTEIDEN NOUTO JA PALAUTUS UUDENMAAN ALUEELLA

Uutena palveluna voimme myös noutaa Hifi-laitteesi huoltoomme, jos sinulla ei ole mahdollisuutta tuoda sitä huoltoomme tai laitteesi on liian arvokas Postin hajotettavaksi painonsa tai kuljetettavuuden vuoksi. Palvelu-alueena on koko Uusimaa. Kysy tarjous noutopalvelustamme.


Matkahuollon kautta laitteet tulevat ehjinä perillä ja ajallaan. Suosittelemmekin Matkahuollon käyttöä jos positat laitteen. Lisäksi hinta on edullisempi kuin Postilla.


Soita aina ennen laitteen postittamista meille.
UA-39738644-1