24 hSOITA HETI - 0400 611 105 - MAKSUPÄÄTTEETAPPLE- JA PC-HUOLTO
VASTAAMME HETI   TOIMISTO AUKI ARKISIN KLO 10-18, LA SOP. MUKAAN

Keskittyminen, ammattitaito sekä innostus huippulaatuisten Hifi-laitteiden korjaamiseen takaa Sinulle laadukasta palvelua sekä kohtuuhintaista huoltoa jo vuodesta 1994 lähtien. 3 kk työtakuulla.

Taritel Oy myy myös video- ja dataprojektorien lamppuja kaikkiin merkkeihin, vuoden takuulla.

Takuu, maahantuojien ja jälleenmyyjien, Hifi-laitteilla on 2 vuotta. Huollamme siis myös takuunalaiset laitteet sekä takuun ulkopuolella huoltoomme tuodut tai postitse ja matkahuollolla toimitetut laitteet ammattitaidolla ja edullisesti. Postikulut huoltoon lähettämisestä maksaa jälleenmyyjä tai maahantuoja takuunalaisissa laitteissa.

KÄYTÄ KOTIVAKUUTUSTA JOS SINULLA ON SELLAINEN

Kannattaa huomioida myös, että kotivakuutus korvaa alle 4 vuotta vanhojen laitteiden kohtuulliset korjauskulut omavastuu osuudella. Omavastuu on yleensä 100-150 euroa per vahinkotapahtuma riippuen vakuutusyhtiöstä ja omasta vakuutussopimuksesta.

HIFI-LAITTEIDEN LAINAPALVELU HUOLTOASIAKKAILLE

Pyrimme tarjoamaan ainakin LP-soittimien osalta lainalaitetta asiakkaillemme huollon ajaksi pientä korvausta vastaan. Olemme ottaneet myös Hifi-vahvistimien lainauspalvelun käyttöön asiakkaille huollon ajaksi, kohtuullisella lainahinnalla.

UUSI PALVELU HIFI-LAITTEIDEN NOUTO JA PALAUTUS UUDENMAAN ALUEELLA

Uutena palveluna voimme myös noutaa Hifi-laitteesi huoltoomme Helsingin toimipisteeseemme, jos sinulla ei ole mahdollisuutta tuoda sitä huoltoomme tai laitteesi on liian arvokas postin tai Matkahuollon hajotettavaksi painonsa tai kuljetettavuuden vuoksi. Palvelu-alueena on koko Uusimaa. Kysy tarjous noutopalvelustamme.


KOTITALOUSVÄHENNYS VUONNA 2016

Lisäksi kannattaa muistaa kotitalousvähennys 45% työn osuudesta, vuonna 2016, jos haluat käyttää Apple- ja PC tietokoneiden opastus- ja huoltopalveluamme kotonasi. Mikäli ongelma pystytään selvittämään kotonasi saat kotitalous- vähennyksen henkilökohtaisessa verotuksessasi koskien tietotekniikkapalveluja tai Hifi-laitteiden asennusta kotonasi. Lataa kotitalousvähennyslomake 2016 painamalla tästä.

HIFI- JA KOTITEATTERILAITTEIDEN ASENNUSPALVELU

Yhteistyökumppanimme pystyvät asentamaan myös kotiteatterijärjestelmät kotiisi tai toimistoosi ammattitaidolla ja ilman merkittäviä lisämaksuja.
SÄÄSTÄ RAHAA VUOSIHUOLLOLLA

  • KÄYTÄ HIFI-LAITETTASI KERRAN VUODESSA VUOSIHUOLLOSSA​
  • LAITTEESI TOIMII PAREMMIN JA SE VÄHENTÄÄ ISOMPIEN VIKOJEN MÄÄRÄÄ
  • PÖLYJEN PUHDISTAMINEN ENNALTAEHKÄISEE VIKOJEN SYNTYMISTÄ
  • ENNALTA HUOLLETTU LAITE SÄÄSTÄÄ RAHAA JA PIDENTÄÄ LAITTEESI IKÄÄ

KÄYTÄ AMMATTILAISTA LAITTEESI KORJAAMISEEN

TARITEL OY HIFI-LAITTEIDEN HUOLTOA AMMATTITAIDOLLA VUODESTA 1994
UA-39738644-1