PALVELUA SINULLE  YLI 20 VUODEN KOKEMUKSELLA


24 hSOITA HETI - 045 652 4592 - MAKSUPÄÄTTEETAPPLE- JA PC-HUOLTO
VASTAAMME HETI   TOIMISTO AUKI ARKISIN KLO 10-18, SOITA 2 h ENNEN

Taritel tarjoaa huippu Hifi-laitteiden huoltoa, joka vaatii nykypäivänä rautaista ammattitaitoa kaikkien korjaustoimenpiteiden osalta.

Vuosikymmenien ammattitaitomme takaakin Sinulle parasta palvelua Suomessa. Lisäksi pyrimme pitämään hinnat kohtuullisina kaikille asiakkaillemme.

Huollamme pääasiassa huippu Hifi-laitteiden vahvistimia, Blue-Ray- ja CD-soittimia sekä lähes kaikkia muita lisälaitteita  (LP-soittimia), joita voit kytkeä vahvistimiin kiinni musiikin kuuntelua varten. Retro-tuotteet kuuluvat myös Taritel huoltolaitteisiin.


Hifi-huolto sivustoltamme näet päätuotteet, joihin saamme helposti varaosia ja muita tarvikkeita.

Ajoittain saatta olla ruuhkaa laitteiden korjauksen suhteen, mutta pyrimme parantamaan asiakaspalvelua ja  tiedottamista asiakkaillemme korjaustöiden joka vaiheessa. Uusi vaihdepalvelumme takaa parempaa asiakaspalvelua juuri Sinulle.

Pyydämmekin sinua olemaan pääsääntöisesti yhteydessä sähköpostitse info@taritel.com sähköpostin kautta.

TARITEL OY HIFI-LAITTEIDEN HUOLTOA AMMATTITAIDOLLA VUODESTA 1994

HUOLLETTAVAT LAITTEET JA PALVELUT

- SUBWOOFERIT
- BLUE-RAY- / DVD- / CD-SOITTIMET
- LP-SOITTIMET
- iPHONE 4 JA 5 / iPAD / APPLE
- PS3 / XBOX360 / XBOX ONE / PS4
- HIFI-VAHVISTIMET KAIKKI MERKIT
- DIGIVIRITTIMET JA LAITTEET
- HIFI-KAIUTTIMET

- PC- JA APPLE HUOLTO JA ASENNUS 24 H / 7 PÄIVÄÄ VIIKOSSA KOKO UUSIMAA

- UUSI PALVELU NYT MYÖS TIETOKONEEN AJOKORTTIKURSSIT A-KORTTI JA @-KORTTI, MERITO FORUM.

- UUTTA SAAT KOKO TIETOTEKNIIKKA TAI HIFI-LAITTEISTO HANKINTASI KOKONAAN RAHOITUKSELLA JA VOIT VAIHTAA LAITTEISTOSI UUTEEN MILLOIN TAHANSA SOPIMUSKAUDEN ESIM. 4 VUODEN AIKANA.
TÄMÄ VAIN YRITYKSILLE. KYSY LISÄÄ.HIFI-LAITTEIDEN LAINAPALVELU HUOLTOASIAKKAILLE

Pyrimme tarjoamaan ainakin LP-soittimien osalta lainalaitetta asiakkaillemme huollon ajaksi pientä korvausta vastaan. Olemme ottaneet myös Hifi-vahvistimien lainauspalvelun käyttöön asiakkaille huollon ajaksi, kohtuullisella lainahinnalla.

UUSI PALVELU HIFI-LAITTEIDEN NOUTO UUSIMAA

Uutena palveluna voimme myös noutaa Hifi-laitteesi huoltoomme Helsingin toimipisteeseemme, jos sinulla ei ole mahdollisuutta tuoda sitä huoltoomme tai laitteesi on liian arvokas postin tai Matkahuollon hajotettavaksi painonsa tai kuljetettavuuden vuoksi. Palvelu-alueena on koko Uusimaa. Kysy tarjous noutopalvelustamme.


HIFI- JA KOTITEATTERILAITTEIDEN ASENNUSPALVELU

Yhteistyökumppanimme pystyvät asentamaan myös kotiteatterijärjestelmät kotiisi tai toimistoosi ammattitaidolla ja ilman merkittäviä lisämaksuja.
UA-39738644-1